load icon
FLEMMING JØRGENSEN9392-10509

Den flyvende kuffert

6.200 DKK

Som skulptør har jeg altid været fascineret af H. C. Andersens eventyr. Eventyrerne kan sætte fantasien i gang og formidle vigtige budskaber. Derfor har jeg skabt en serie skulpturer, der tager udgangspunkt i nogle af de mest elskede eventyr. Jeg har i første omgang valgt 10 eventyr som jeg har fortolket på min måde. 'Den flyvende kuffert' er et eventyr af H.C. Andersen om en skomager, der er blevet sat i fængsel af en ond borgmester. En dag får han en flyvende kuffert af en troldmand, der ønsker at hjælpe ham. Skomageren flyver ud af fængslet og lander i en fjern by, hvor han hjælper en prinsesse, der lider af en forbandelse, der gør hende til en statue. Han tager også hævn over den onde borgmester ved at stjæle hans hustrus hjerte og bringe det tilbage til prinsessen. Med prinsessens taknemmelighed og den ondskabsfulde borgmesters fald, flyver skomageren tilbage til sin egen by, hvor han genoptager sit liv som en fri mand og dygtig skomager.

Kunstner: Flemming Jørgensen
Segement:  Committed artist
Skulptur:  Bronze på granit, granitsokkel
Kunstretning:  Bronze
Produkt info:
Bredde: 27 cm,  Højde: 27 cm,  Dybde: 7 cm

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Den flyvende kuffert | Skulptur
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Flemming Jørgensen

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.